Header

 

Oslo

På grunn av voksende interesse for IT og Internettets anvendelsesmuligheter blant leger ble jeg 1997 tilbudt jobb for et IT selskap (Data Konsulent Gruppen i Oslo) som kursleder med opplæring av andre leger som ansvarsområde. Jeg jobbet free-lance med dette frem til 1997 hvor jeg flyttet fra Årdal til Oslo for å jobbe full tid med dette.


Legegjerningen trakk imidlertid likevel hardere, og i 1998 vendte jeg tilbake til dette yrket i et vikariat i Bærum i Akershus, hvor jeg drev Vøyenenga Legesenter frem til våren 1999.


1. mars 1999 startet jeg sammen med en gruppe andre innfor helsefagene en klinikk i en gruppe tomme kontor- og lagerlokaler på 4. etasjen av Storo Shoppingsenter.


Vi var fra mange forskjellige områder innenfor helsesektoren. Fysioterapeut, kiropraktor, medisinsk massør, homeopat og psykolog. Vi kalte derfor klinikken Norsk Tverrfaglig Helsesenter.


Etterhvert falt imidlertid den ene etter den andre fra av forskjellige grunne, mens det ble mer og mer å gjøre på legesiden. Jeg tok derfor inn en kollega, deretter ennå en, og ennå en osv. inntil vi i 2010,  kun var leger og kiropraktor tilbake. Det var da ikke mye Tverrfaglighet tilbake, og navnet ble derfor endret til Storoklinikken.